אין זה סוד שהזרמת שפכים בתעשיית המזון מציבה אתגרים סביבתיים וכלכליים משמעותיים. אך כיצד יכולים יצרני המזון לנווט בהצלחה בבעיות אלה באמצעות פתרונות אופטימליים לטיפול בשפכים שתוכננו במיוחד לצרכיהם?
הסמכה לתקני איכות ובטיחות במזון (ISO ו-HACCP)
בניית בקרת איכות בתהליכי הייצור
כתיבת נהלים, הוראות עבודה, ספרי זכיינים וכתבי כמויות
מפרטי מוצר וסימון תזונתי (תקן 1145)
תמחור מוצרים
תכנית עבודה וליווי ארגוני להתייעלות ולרווחיות
שיפור חיי המדף והתייעלות בשרשרת האספקה
חיבור חכם ורווחי בין ספקים ללקוחות הקצה
בניית מערכי הדרכה וליווי להטמעת נהלי עבודה
הסמכה לתקני איכות ובטיחות במזון (ISO ו-HACCP)
בניית בקרת איכות בתהליכי הייצור
כתיבת נהלים, הוראות עבודה, ספרי זכיינים וכתבי כמויות
מפרטי מוצר וסימון תזונתי (תקן 1145)
תמחור מוצרים
תכנית עבודה וליווי ארגוני להתייעלות ולרווחיות
שיפור חיי המדף והתייעלות בשרשרת האספקה
חיבור חכם ורווחי בין ספקים ללקוחות הקצה
בניית מערכי הדרכה וליווי להטמעת נהלי עבודה